Referenties

“Jeroen is een geliefd trainer bij ons bedrijf. Hij stelt goede vragen en weet bij veel mensen de juiste snaar te raken. Daarnaast kan ik als opdrachtgever op hem bouwen, hij komt altijd zijn afspraken na.”

- Hoofd Training – Financiële Dienstverlener.

“Ik vind Jeroen een uitstekende trainer en kan heel goed met hem overweg. Hij weet goed de balans te vinden tussen meegaan in het verhaal en daarna weer tot de orde van de dag en je stimuleren tot hard nadenken en meewerken.”

- PL – leidinggevende bij een financiële dienstverlener

“Jeroen is in staat snel een sfeer van veiligheid & vertrouwen neer te zetten waarin iedereen zichzelf durft te zijn. Ik heb veel geleerd en veel gelachen tijdens de trainingsdag!”

- JM – teamleider Van Gansewinkel

“Ik heb bij Jeroen een coachingstraject gevolgd, hij denkt mee met de situaties en legt niet op wat ik moet doen. Hij geeft ruimte. Ook de nazorg is erg goed”

- Projectleider Raad voor de leefomgeving en infrastructuur.

Mijn Birkmanassessment heb ik via Cobbler Coaching gedaan. Ik was altijd alleen maar bezig met mijn ontwikkelpunten en dat kostte mij veel energie. Dankzij het Birkman-rapport en de heldere uitleg van Cobbler Coaching heb ik geleerd hoe ik mijn talenten kan inzetten bij lastige werksituaties.”

- RV – bedrijfsleider restaurantketen

Cobbler werkt o.a. voor de volgende organisaties